Minecraft

Minecraft is een spel van het type sandbox waarmee je bouwwerken kunt maken gebaseerd op blokken.

Met Minecraft kun je allerlei soorten dingen construeren met blokken, je kunt alleen spelen of samen met andere spelers. Wanneer je verder komt in het spel kun je bouw blokken combineren zodat je kunt bouwen wat je wilt: wolkenkrabbers, molens, kastelen, personen, monsters, landschappen, buitenaardse wezens, wat je maar kunt bedenken!

Belangrijk! Houd je bouwwerken goed in de gaten want 's nachts komen er bedreigingen in het spel, zoals monsters, daarom is het aan te raden om een schuilplaats te maken zodat je niet overrompeld wordt en je meer tijd kunt wijden aan andere constructies.

Minecraft heeft een gratis versie en een betaalde versie en je hebt een mail adres nodig om je in te kunnen loggen op de webpagina van het video spel om het programma te kunnen installeren.

Minecraft heeft muziek en geluid, en het meest interessante, originele tekeningen van de auteur in de grafische omgeving.

Het heeft een groot aantal volgers, ook in het Spaans. Erg origineel van dit videospel is dat je op de website het Minecraft museum kunt vinden, een online sectie met constructie afbeeldingen welke de spelers maken en opladen op het web.

Meer
Download Windows

Download Linux

Download Mac


Categorie

Spellen

O.S

Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 2003, Windows 7, Windows 8, Ubuntu, Intel Mac OS X, Android

Licentie

Shareware

Home

Minecraft home

comments powered by Disqus