Facebook Video

Facebook Video is een toepassing voor het grote Facebook sociale netwerk, welke de gebruiker de hele tijd ontvangt en in een constante beweging is.

Vandaag de dag is Facebook een globaal fenomeen waarin een groot gedeelte van de mensen in deze dienst een account heeft. Deze accounts houden verschillende beelden en video’s bij zodat familie, vrienden en de hele sociale kring kunnen meedoen en kijken naar deze bestanden.

De mogelijkheid om de bestanden die door de gebruikers van Facebook waren geplaatst te downloaden, was bijna onmogelijk, maar nu, dankzij Facebook Video, kun je elke video downloaden die is geplaatst door de gebruikers van dit sociale netwerk.

Facebook Video biedt niet alleen het voordeel van het direct downloaden van de website naar jouw computer, maar ook het converteren naar elk formaat dat jij wilt. Het dient wel vermeld te worden dat deze toepassing helaas alleen werkt met Mozilla Firefox.

Als je Facebook Video gebruikt is het ook noodzakelijk te weten dat dit hulpmiddel alleen werkt bij het downloaden van video’s die geüpload zijn door de Facebook gebruikers, maar niet voor gepubliceerde video’s die behoren aan sites zoals YouTube, want deze hebben verschillende programma´s op het moment van downloaden.

Een hulpmiddel dat iets toevoegt aan het beroemde sociale netwerk Facebook, Facebook Video, zodat je je favoriete video´s op je computerdisk kunt bewaren in het formaat dat jij wilt.

Meer
Download Windows

Categorie

Video

O.S

Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows Me, Windows 7

Licentie

Freeware

Home

Facebook Video home

comments powered by Disqus